Флашка за iPhone поддържа Apple Live Photos

i-Memory UE710 Rose Gold UE710 е супербърза флашка, която пасва по външност на смартфоните на Apple

i-Memory UE710 Rose Gold UE710 е супербърза флашка, която пасва по външност на смартфоните на Apple

Флаш модул i-Memory UE710 Rose Gold на тайванската компания Adata Technlogy е проектиран да пасне идеално на външния вид на популярните телефони iPhone 6s/6s plus.

UE710 Rose Gold допълва линията на наскоро обявените i-Memory сторидж устройства за мобилни потребители. Достъпна с капацитет до 128GB, сертифицираната от Apple външна памет включва както Lightning, така и USB свързаност за пренос и споделяне на данни.

Джаджата осигурява висока скорост на трансфер – до 30MB/s при четене (за Lightning интерфейс) и се придружава от новата версия на безплатното i-Memory приложение за бекъп функцията Apple Live Photos.

До днес UE710 флашката беше достъпна в бяло и черно. Версията Rose Gold добавя розово-златиста опция, която е една от най-популярните сред купувачите на iPhone, iPad и други мобилни устройства.

За да се справи с прехвърлянето на все по-големи файлове и Ultra HD 4K видео, UE710 Rose Gold предлага скорости на четене/запис до 30MBs/20MBs по Lightning интерфейс и 94MBs/22MBs по USB 3.0.

Потребителите лесно могат да превключват между двата конектора само с един ключ. UE710 съхранява до 128GB данни в едно компактно устройство с гъвкавостта на двойния стандарт на свързване.

Adata e интегрирала поддръжка за Apple Live Photos в безплатното приложение за управление на i-Memory. Освен гледане и прехвърляне на снимки и видео от камерата на мобилното устройство, приложението сега може да работи с Live Photos, което прави 3-секундно клипче с всяка отделна фотоснимка.

Коментар