CeBIT 2016: Свързан стадион на щанда на SAP

SAP показва няколко актуални сценария от реалния бизнес на своя щанд на CeBIT, в основата на които е технологията HANA

SAP показва няколко актуални сценария от реалния бизнес на своя щанд на CeBIT, в основата на които е технологията HANA

Актуални сценарии от реалния бизнес демонстрира на CeBIT 2016 в Хановер софтуерната компания SAP. Решенията стъпват на in-memory платформата HANA, която трансформира оромни потоци от данни в реални стойности за бизнеса.

Един от сценариите е т.нар. свързан стадион. SAP показва как феновете могат да използват смартфон приложението TwoGo, за да си осигурят споделено пътуване или да си резервират паркомясто, докато си закупуват билет.

От много години футболната игра и страстта на феновете пълнят стадионите на клубовете от Бундеслигата из цяла Германия. Това от своя страна представлява огромно логистично предизвикателство за хората, които организират тези мащабни събития.

С помощта на мобилното приложение TwoGo феновете могат да организират споделено пътуване и да резервират място при покупка на билет. Междувременно, управителите на стадионите могат да изтеглят данни и информация в реално време за трафика извън района на стадиона и да съставят карти на горещите зони.

И не само това – с помощта на информацията в реално време мениджърите могат да осигурят алтернативни възможности за паркиране веднага, когато е необходимо, и да напътстват феновете при пристигането им на място.

Приложението TwoGo се използва от българския офис на компанията за споделено пътуване вече няколко години, уточниха от SAP.

Коментар