CeBIT 2016: pCloud впечатли с облачна услуга

Мирослава Тодорова, мениджър продажби  pCloud, и Тунио Зафер, главен изпълнителен директор на pCloud, на щанда на компанията в Хановер

Мирослава Тодорова, мениджър продажби pCloud, и Тунио Зафер, главен изпълнителен директор на pCloud, на щанда на компанията в Хановер

Цялостно бизнес решение за съвместна работа в облака показва на CeBIT 2016 в Хановер, Германия, швейцарската компания с българско ИТ ноу-хау pCloud.

Иновативната услуга pCloud Business привлече вниманието на хиляди представители на бизнеса, съобщиха от компанията. Като част от бизнес пакета се предлага и криптографска услуга pCloud Crypto, която защитава корпоративната информация, съхранявана в облачното пространство.

„С pCloud Business потребителите могат да работят навсякъде и от всякакви устройства. Могат да редактират файловете си в движение, да получават нотификации, когато колега добави нов документ или редактира друг, да изпращат файлове на партньори и клиенти”, поясни Тунио Зафер, главен изпълнителен директор на pCloud.

Интегрираната платформа за споделяне на файлове в облака позволява нa бизнес потребителите да организират своите служители в екипи, да задават групови права и индивидуални нива на достъп.

Услугата позволява също коментари по файлове и папки, като така улеснява сътрудничеството между потребителите, без да се използват незащитени чат платформи.

pCloud Business дава контрол над всички споделени данни. Действията в бизнес акаунта се записват в детайлни регистри на дейността, чрез които всички предишни версии на файловете остават достъпни.

Ползвайки бизнес услугата, компаниите нямат нужда от специален ИТ отдел за съхранение на данни на вътрешни сървъри, посочиха от pCloud. Услугата е достъпна за безплатно тестване в продължение на 30 дни. Тя включва 1 TB пространство и pCloud Crypto за всеки потребител в бизнес акаунта.

Коментар