Виваком пусна два Windows 10 таблета от Acer

Acer Aspire Switch 10V има изчистен дизайн с 10,1-инчов IPS дисплей и функция 2 в 1

Acer Aspire Switch 10V има изчистен дизайн с 10,1-инчов IPS дисплей и функция 2 в 1

Два нови таблета от Acer ще предлага Виваком в търговската си мрежа. Устройствата работят под Windows 10 и са придружени с безплатен едногодишен абонамент за офис пакет MS Office 365.

Aspire Switch 10V и Iconia Tab 8W са подходящи не само за забавление и сърфиране в интернет, но и за професионалисти, които искат да имат постоянен достъп до приложенията си.

Моделът Acer Aspire Switch 10V има изчистен дизайн с 10,1-инчов IPS дисплей и функция „2 в 1”, която позволява използване на устройството като таблет и компютър. Функция Acer VisionCare пък щади очите на потребителя.

Таблетът бързо се модифицира в зависимост от сценариите на използване. Разчита на четириядрен Intel процесор (1,84 GHz), допълнен от 2 GB RAM памет и 32 GB флаш-базирана памет. Налични са основна 5MP камера и 2MP селфи камера за видео и фото заснемане.

Aspire Switch 10V поддържа HD резолюция, разполага с HDMI micro изход за връзка с дисплей, както и с USB C 3.1/2.0 за свързване с други устройства, може да работи в мрежи от четвърто поколение LTE.

Аcer Iconia Tab 8W предлага 8-инчовият IPS дисплей с резолюция HD

Белият таблет Аcer Iconia Tab 8W предлага 8-инчов IPS дисплей с резолюция HD

Acer Iconia Tab 8W не отстъпва по характеристики, въпреки по-малкия си размер. Таблетът разчита на четириядрен процесор (1.83 GHz), има 2GB RAM памет и 32 GB вградена памет.

8-инчовият IPS дисплей поддържа резолюция HD, а изходът HDMI micro позволява свързване към голям дисплей. С тегло от 380 грама, Iconia Tab 8W е подходящ за потребители, които търсят компактен таблет за разглеждане на документи и забавление. Моделът разполага с 2MP основа камера и селфи камера.

Aspire Switch 10V се предлага на лизингова цена от 31,90 лв. на месец с план iTraffic XXL+, а моделът Iconia Tab 8W е достъпен за 12,90 лв. на месец с план iTraffic XXL+.  

Коментар