Премиум Outlook ще струва 4 долара на месец

Outlook Premium е на етап закрити бета тестове, в които могат да участват само поканени от Microsoft

Outlook Premium е на етап закрити бета тестове, в които могат да участват само поканени от Microsoft

Microsoft подготвя платена уеб поща Outlook Premium. Подобрената услуга ще струва на потребителите 4 долара на месец, става ясно от покана за тестване на услугата.

В момента Outlook Premium се намира на етап закрити бета тестове, в които могат да участват само поканени от Microsoft. През първата година услугата ще бъде безплатна, след което ще струва 4 долара на месец, но тази цена не е окончателна.

Абонатите ще получат пет пощенски кутии и няма да виждат реклами вътре в уеб-базираното приложение. В допълнение, Outlook Premium ще предложи по-удобен обмен на информация между контактите, вкл. бележки в календара.

В бъдеще Outlook Premium може да стане безплатно допълнение към абонатите на Office 365. Очаква се Microsoft да обяви официално новата услуга в най-скоро време.

Коментари по темата: „Премиум Outlook ще струва 4 долара на месец”

добавете коментар...

  1. Saevar

    та за година 48$, а ако си купиш собствен домейн примерно .eu и собствен хостинг примерно от hostbulgaria.com ти е 68.7 ЛЕВА на година, хем си имаш собствен домейн хем вероятността някой да те следи е много малко вероятна и разбира се при собствен домейн имаш и повече авторитет……

  2. Jo

    Уникално тъпо

  3. mmk

    Стига да има балъци да плащат. Нямало да виждат реклами, ами гмайла и сега няма реклами…

Коментар