Xiaomi продукти с убийствени отстъпки в Everbuying

Разнообразни продукти на Xiaomi се продават в момента с отстъпки до над 60% в Everbuying.net

Разнообразни продукти на Xiaomi се продават в момента с отстъпки до над 60% в Everbuying.net

Xiaomi несъмнено е една от най-вълнуващите нови марки в потребителската електроника. Китайската компания е от няколко години на пазара, но вече е сред лидерите в своята страна и разширява бързо позициите си на световния пазар.

Продукти със силни характеристики на достъпна цена е формулата, по която Xiaomi превзема пазара. Компанията нашумя с атрактивните модели смартфони, но портфолиото й включва и редица други продукти – смарт гривни, таблети, рутери, разнообразни джаджи и аксесоари.

Силен канал за продажби на Xiaomi са големите китайски онлайн магазини, които доставят продукти по целия свят при доста изгодни цени и условия. В момента тече кампания със сериозни отстъпки – до над 60% – за Xiaomi продукти в Everbuying.net.

Смартфоните са силно застъпени в портфолиото на китайския производител

Смартфоните са силно застъпени в портфолиото на китайския производител

Сред топ предложенията е 3G смартфонът Xiaomi Mi4, който се продава с 62% отстъпка от стандартната цена – за $153,99 вместо $400,72. Това е фаблет с 5-инчов Full HD екран, четириядрен процесор Qualcomm Snapdragon 801 на тактова честота 2,5GHz и операционна система Android 4.4.

Друго интересно предложение при смартфоните е 4G моделът Xiaomi ReadMi Note 2, който се продава с 38% отстъпка – цената му в момента е $129,99 при стандартна $209,51. Фаблетът има 5,5-инчов екран с резолюция Full HD на тактова честота 2.0 GHz, осемядрен процесор MTK Helio X10 и операционна система Android 5.0 Lollipop.

Изгодно се продава и мини рутерът на Xioami. Компактният двубандов Xiaomi Mi WiFi Mini Router 1167MBPS е достъпен на цена от $29,68, която е с 53% по-ниска от стандартната ($63,17). Моделът поддържа безжичния стандарт 802.11ac, който обезпечава скорост на трансфер на данни до 1167 мегабита в секунда (Mbps).

Рутери, смарт гривни и разнообразни други устройства допълват портфолиото на Xiaomi

Рутери, смарт гривни и разнообразни други устройства допълват портфолиото на Xiaomi

Силно застъпени в продуктовата гама на Xiaomi са т.нар. смарт гривни. Сред тези устройства е моделът Xiaomi Miband Smart Bracelet Watch Bluetooth 4.0, който се продава с отстъпка от 38% – за $15,09 вместо стандартните $24,37. Гривната има най-различни приложения – тя се грижи, например, за това да спим пълноценно, и измерва показателите ни при спортуване.

В онлайн магазина Everbuying.net се предлагат в момента стотици продукти с китайския бранд на промоционални цени. Те са достъпни за поръчки по целия свят, като се поддържат плащания по всички популярни начини, вкл. PayPal, а търговецът доставя стоките безплатно.

Коментари по темата: „Xiaomi продукти с убийствени отстъпки в Everbuying”

добавете коментар...

  1. divoto65

    толкова са “убийствени”, чак рибата изтрепаха 🙂

  2. така е майна

    някой от “намалените” неща ги намирам даже по-евтино от алиекспрес:) голяма реклама сте направили на сайта на евърбайинг ама се пак не е нужно са набутваме 😉

  3. Г.Д.

    ***Ако отворите още 10 китайски сайта като geekbuying.com или gearbest.com ще забележите че и там цените на Xiaomi са свалени от
    Price:USD 399.99 Reg. Price:USD 830.73 Save: 52%. И по важното не само на Xiaomi ами и на още 3000 бранда, явно всички са в кафяв понеделник. Да продаваш нещо на промоция предполага миналата седмица да е бил 400 долара тази да е на 153 а следващата да стане пак 400. Да ама не за ваша справка geekbuying.com продават новия флагман Xiaomi Mi5 32гб за 374.99 долара и не разбирам как са продавали Xiaomi Mi4 за 400. Това е все едно Самсунг да пуснат Галакси С3 за 500лв намален от 1700лв нищо че в момента за 1500 продават С7. За справка съм взел три Xiaomi Redmi Note 3 от трите гореспоменати сайта защото в даден момен е бил най евтин в някой от тях. Та вземете и вие да купите нещо от някой сайт да видите как става а не да пишете глупости. Като си купувате алкателчета от бг операторите няма как да натрупате нужния опит и познание за онлайн търговията.

Коментар