Български софтуер се продава на шест континента

Weemss се развива като софтуер за управление на всякакъв тип събития

Weemss се развива като софтуер за управление на всякакъв тип събития

Софтуерът за организиране на събития и продажба на билети онлайн Weemss разширява възможностите си с добавяне на услуга за управление на конкурси, наречена Awards Management.

Weemss е на пазара от две години, но вече може да се похвали с клиенти от 98 държави на 6 континента, като всичко това е постигнато без външно финансиране от фондове и от т.нар. стартъп акселератори и бизнес ангели, подчертаха от разработчика.

С новата услуга Awards Management всеки може да организира конкурс онлайн, да приема всякакъв вид информация и файлове за участие, както и онлайн плащания. Софтуерът също така предлага модул за гласуване и оценяване на участиятa, с подробна статистика и експорт на данни.

Добавянето на услуга за управление на конкурси е част от плана на фирмата да направи Weemss решение за управление на всякакъв тип събития. Следващите услуги ще бъдат продажба на билети с резервирация на места, управление на изложения и възможност за създаване на повтарящи се събития, като театрални постановки, спортни и музикални събития.

„През последното тримесечие имахме растеж от 35% спрямо предходния период, което допълнително ни стимулира да започнем трансформацията на Weemss от софтуер за продажба на билети онлайн към решение за управление на всякакъв тип събития”, сподели Ованес Ованесян – създател и изпълнителен директор на Weemss.

Софтуерът е безплатен за безплатни събития и конкурси, а при платени събития таксата е в размер на 2,5% и 3,5% (за конкурси) от цената на регистрацията, която се прилага само след продажба.

Коментари по темата: „Български софтуер се продава на шест континента”

добавете коментар...

  1. haha

    И естествено като един истински български софтуер, няма версия на български. После се чудим защо келешите не могат да пишат на кирилица и са неграмотни на родния си език. Може би защото и гениите, дето пишат софтуер са същите келеши

Коментар