Интелигентен контакт се управлява дистанционно

Всяко устройство, включено в интелигентния контакт, може да бъде контролирано в реално време

Всяко устройство, включено в интелигентния контакт, може да бъде контролирано в реално време

Интелигентeн контакт HS110 на мрежовата компания TP-Link може да се контролира от разстояние чрез смартфон, на който е инсталирано приложението Kasa.

Всяко електрическо или електронно устройство, включено в интелигентния контакт, може да бъде контролирано в реално време или програмирано да се включва/изключва в определени часови интервали чрез функцията за програмиране.

С помощта на функцията „away”, контактът може да бъде настроен да включва и изключва свързаните към него устройства, докато потребителят не е у дома. По този начин се създава впечатление, че жилището не е празно и могат да бъдат избегнати евентуални кражби.

Контактът позволява също проследяване и оптимизиране на потреблението на енергия, като предоставя подробна информация за времето, в което свързаните устройства са били включени и какво количество енергия е консумирало всяко от тях.

HS110 е съвместим с приложението Amazon Echo, което позволява гласово управление. Контактът е достъпен на пазара на препоръчителна цена 79 лева (с ДДС).

Коментари по темата: „Интелигентен контакт се управлява дистанционно”

добавете коментар...

  1. Blah2

    Ако гладеше или пък простираше щеше да е супер.

Коментар