Luxoft отваря врати за Java виртуози

Luxoft България организира Ден на отворените врати, насочен към Java специалисти, QA експерти, функционални и бизнес анализатори

Luxoft България организира Ден на отворените врати, насочен към Java специалисти, QA експерти, функционални и бизнес анализатори

Разработчикът на софтуер Luxoft България отваря врати на 26 април, за да демонстрира ноу-хау в сферата на Big Data проектите, съобщиха от компанията, която работи с клиенти по целия свят.

Събитието е насочено към Java специалисти, QA експерти, функционални и бизнес анализатори. Домакините ще покажат актуални технологии и подходи в областта на големите данни, а участниците ще могат да разговорят както с лекторите, така и с колегите си от Java общността.

На развойния център в София е поверен проект за изграждане на стратегическа платформа за обслужване на множество потоци и големи обеми от данни за световен клиент от финансовия сектор. Това е и поводът тази година българският офис на Luxoft да организира отново Ден на отворените врати, уточниха от компанията.

Luxoft доставя услуги за разработка на софтуер и ИТ решения в световен мащаб, като обслужва основно големи международни корпорации. Базирана в Швейцария, компанията оперира чрез 27 специализирани центъра по целия свят, в които работят 10 500 служители.

Коментар