Luxoft се настани трайно в Топ 10 на аутсорсинга

За пето поредно тримесечие софтуерната компания Luxoft попада в Топ 10 на световната класацията на ISG за доставчици на аутсорсинг услуги.

В частност, Luxoft, която оперира и с офис у нас, е отличена в категорията „Изключителни постижения на аутсорсинг пазара” за пазарите в Северна и Южна Америка, Европа, Близък Изток и Азия.

Рейтингът на компаниите в индекса на ISG се определя на база годишна стойност на договорите, сключени през последните 12 месеца. Периодът януари-март 2016 г. е  54-тото тримесечие, за което ISG Outsourcing Index изготвя независим анализ и посочва тенденциите от последните данни за аутсорсинг сектора.

„Вече сме в нова финансова година и бизнесът на Luxoft продължава да се разширява на пазарите в Северна Америка и Западна Европа. Освен това виждаме потенциал за разгръщане в основните бизнес направления, по които работим – финансовите услуги, автомобилния сектор и телекомуникациите, както и в сфери, в които сме специализирани: облачни и мобилни услуги, интернет на нещата (IoT), работа с големи масиви с данни (Big Data)”, коментира Дмитрий Лошчинин, CEO на Luxoft.

Информацията в ISG Outsourcing Index отразява и географските предимства, както и показатели за дейността на различните доставчици на услуги, поясни Пол Рейнолдс, главен директор проучвания в ISG. По неговите думи, Luxoft е „постоянно разрастващ се фактор в световния пазар за разработка на софтуер и на инженерни услуги”.

Коментари по темата: „Luxoft се настани трайно в Топ 10 на аутсорсинга”

добавете коментар...

  1. pesho

    Защо не питаш заплатите колко са мизерни?

  2. Йордан

    Luxoft доста вдигнаха нивото, браво на тях.

Коментар