Изтощени сте? Уникален креват ви връща силите

Ще си стискате ли кесията, ако можете да си осигурите дългоочаквания здрав сън? Cosmovoïde Bed ще ви потопи в дълбок оздравителен сън, от който ще се събудите отпочинали и свежи, с възстановен физически и психически потенциал. Срещу каква цена ще прочетете в края.
Напълно е възможно леглото толкова много да ви хареса, че да прекарвате в него цялото си свободно време – в буквалния смисъл, и нищо няма да ви липсва. Докато си лежите, можете да четете, гледате телевизия, слушате музика или мечтаете, загледани в приказни светлини, а когато ви се доспи – да се потопите в тишина и спокоен мрак с едно движение и без изобщо да се налага да ставате.
Техно креватът, изработен в Северна Франция, се отличава от обикновеното ложе със своите 2 електрически отпускащи рамки, 7 LED лампи в цветовете на дъгата, телевизор, интегриран в предния край на леглото, DVD-плейър, всичко необходимо за организиране на домашно кино с високо качество на образа, 6 фасoнки за електрозахранване и телефон!
Това високотехнологично луксозно легло се характеризира още с индивидуални пружини, самоокачени в структурата му на принципа на хамака.
Уникалният дизайн, отличен със злато през тази година от Френската асоциация на изобретателите и занаятчиите, мами с луксозни елементи всеки изтънчен любител на почивката. Погледнат отстрани, креватът наподобява формата на яйце, което крие релаксиращи изненади. Търговците изтъкват вълнообразната форма и символиката, напомняща "космическото яйце", откъдето идва и името на продукта – "Cosmovoïde".
В тази концепция клиентите могат да поръчват легло по собствен вкус и цвят. Цената на базовия модел хай-тек изобретение за дрямка започва от 39 000 евро.

Коментар