680 кандидати за слава в Music Space досега

Над 680 ентусиасти са качили авторската си музика в Music Space през първите две седмици от старта, съобщиха от М-Tел. Оказва се, че най-активни са изпълнителите в категория R”n”B и хип-хоп – с 450 парчета. Непосредствено след тях са авторите, предпочитащи поп и денс звученето, които са качили 440 песни на лейбъла. 350 свои парчета са представили рок музиканти.
Интересът в категория етно/фолк е сравнително най-слаб – песните в нея са 51. 35 на сто от кандидатите за слава са групи.
Хората, които искат да кажат нещо на света чрез музиката, която създават, могат да качват свои аудио или видеоклипове до 1 октомври 2008 г.
15 000 посетители е регистрирала авторската сцена през първите две седмици. Материалитe се ъплоудват едновременно в интернет сайта musicspace.bg и wap-портала Vodafone live!, а феновете определят кои са най-популярните изпълнители. Рейтингът на парчетата се определя от това колко пъти песен на автора е била изтеглена или прослушана през Vodafone live!.
Изпълнителите, които участват в Music Space, могат да спечелят продуциране на видеоклип, продуциране на аудио запис, участие в CD компилация, участие в клубен концерт, ваучери за техника или предметни награди.
Deep Zone Project създадоха специална песен за участие в Music Space, проектът е подкрепян още от Panican Whyasker, Уикеда, Среброто Мангасариян и др.

Коментар