Simple Words – елегантен редактор, подобен на Word

Интерфейсът на Simple Words е подобен на този в Microsoft Word, а документите са съвместими

Интерфейсът на Simple Words е подобен на този в Microsoft Word, а документите са съвместими

Simple Words се явява елегантно приложение за бързо редактиране и форматиране на документи, което разчита на интуитивни инструменти. Освен развитите възможности за редактиране, приложението предлага и опции за крайни потребители, които улесняват редактирането.

За да работи правилно, този софтуерен инструмент се нуждае от инсталиран .Net Framework на компютъра. Интерфейсът на програмата прилича на Microsoft Word, поддържат се формати DOC, DOCX, HTML, MHT, ODT, EPUB, TXT и RTF.

Потребителите на Simple Words могат да конвертират бързо документи и да ги съхраняват във всеки един от поддържаните формати или да ги експортират в PDF. Програмата изпълнява повечето обработки на документи от арсенала на Microsoft Word, без да е препълнена с функции и бутони.

В допълнение към интуитивния интерфейс, програмата включва интегрирана проверка на правописа. Всеки документ, обработен с нея, е съвместим с Microsoft Word и други популярни текстови редактори, така че можете да обменяте без проблем документите си с колеги и приятели.

Даунлоуд: Simple Words (пробна версия)

Коментар