Lunascape – съчетава три браузъра в един

Lunascape включва в себе си технологиите на трите най-попурярни браузъра в света

Lunascape включва в себе си технологиите на трите най-популярни браузъра в света

Lunascape е приложение за сърфиране в интернет, което съчетава предимствата на трите най-популярни браузъра – Chrome, Firefox и Internet Explorer, за да предложи ново потребителско изживяване.

Както останалите браузъри, Luanscape използва табове, които позволяват на потребителя да отвори множество уеб страници по едно и също време. Липсва възможност за директно търсене от адресния ред, но е предвидена такава от тулбара чрез избор на предпочитаната търсачка.

По подразбиране резултатите от търсенето се показват в отделен таб, за да се избегне напускането на текущата уеб страница. Въвеждането на URL в адресния бар има същия ефект – отваря се страница в нов таб.

Най-ценното в Launscape е това, че потребителят може да зададе кой от трите енджина да се използва по подразбиране, а също така да променя предпочитанията за всеки от тях. Интерфейсът на браузъра може да се настройва в широки граници според желанията на потребителя.

Lunascape включва разширена поддържа на жестове и комбинации с клавитурата и мишката. Потребителите могат да създават жестове за често повтарящи се действия и така да увеличат продуктивността си. Налични са също удобни инструменти за запомняне и лесен достъп до отметки, ленти с новини и история на сърфирането, както и за импортиране на отметки от други браузъри.

Едно от предимствата на системата с три енджина е възможността за инсталиране на разширения, които са съвместими с тях. Предвидена са и функции за неприкосновеност, чрез които потребителят може да изтрива историята на сърфиране, временните файлове и „бисквитките” при всяко затваряне на браузъра.

Даунлоуд: Lunascape

Коментари по темата: „Lunascape – съчетава три браузъра в един”

добавете коментар...

  1. М

    Интересна идея лесно да се превключват уеб енджините.

Коментар