HP обяви най-малкото DeskJet All-in-One устройство

HP DeskJet 3775 и 3785 се отличават малки размери и ярък дизайн в синьо-зелено

HP DeskJet 3775 се отличава с малки размери и ярък дизайн в синьо-зелено

Многофункционален принтер от ново поколение DeskJet All-in-One е създаден специално за дигиталното поколение потребители, които искат да печатат от Facebook, Instagram и други облачни услуги.

Новите устройства HP DeskJet 3775 и 3785 са наполовина по-малки от останалите мастиленоструйни принтери в своя клас, но въпреки това съчетават сериозни възможности за печат, сканиране и копиране с лесна мобилна настройка, а цените им започват от 69,99 евро, съобщи HP Inc.

DeskJet принтерът предлага възможно най-лесния печат от смартфон или таблет. Двата нови модела HP DeskJet 3775 и 3785 се отличават с ярък дизайн в синьо-зелено. Допълнителни разцветки се очаква да са налични до Коледа.

„Новият DeskJet преобръща традиционния потребителски печат с иновативния си, забавен дизайн и интуитивна мобилна свързаност от почти всяко устройство или социална мрежа”, коментира Сю Ричардс, генерален мениджър и вицепрезидент на звеното за потребителски печат в HP.

DeskJet 3785 предлага възможно най-лесния печат от смартфон или таблет

DeskJet 3785 предлага възможно най-лесния печат от смартфон или таблет

Настройката и директният печат от мобилно устройство са лесни, благодарение на софтуерните решения в операционните системи и мобилното приложение HP All-in-One Remote. То е безплатното и осигурява ключови функции за безжичен печат, копиране и сканиране през повечето смартфони и таблети, вкл. устройствата на Apple и такива с Android и Windows.

Технологията Wi-Fi Direct пък позволява на потребителите да започнат да печатат веднага от мобилните си устройства, както и да разполагат с достъп до принтера, дори и при липсата на мрежа.

Потребителите могат да печатат, споделят и създават персонализирани снимки от Facebook, Instagram, Flickr или директно през телефонната камера или албум с помощта на безплатното приложение HP Social Media Snapshots.

С HP Printbot потребителите на Facebook Messenger могат да печатат лесно съдържание от разговорите си. В допълнение, ботът позволява на потребителите да добавят принтери, да печатат от историята на принтера, както и да поръчват консумативи за смяна.

Цветните DeskJet 3775 и 3785 устройства ще бъдат налични на пазара при избрани търговци на дребно през септември на стартова цена от 69,99 евро, уточниха от производителя.

Коментар