Mgosoft PDF Encrypt – подсигурява PDF файловете

Mgosoft PDF Encrypt подсигурява PDF файловете чрез защита на достъпа с парола и прилагане на различни ограничения

Mgosoft PDF Encrypt подсигурява PDF файловете чрез защита на достъпа с парола и прилагане на различни ограничения

Важните PDF файлове често се нуждаят от подсигуряване, за да бъдат предпазени от нежелано разглеждане, копиране и редактиране. Полезен инструмент за тази цел е програмата Mgosoft PDF Encrypt – тя прилага криптиране и рестрикции, променя метаданните и добавя воден знак.

Mgosoft PDF Encrypt подсигурява PDF файловете чрез защита на достъпа с парола и прилагане на различни ограничения, така че никой да не може да отвори, копира и редактира документите. Можете да забраните някои действия – например принтиране и редактиране, копиране и извличане на съдържанието.

Нещо повече, за всеки тип ограничение потребителят може да зададе различна парола. Програмата предлага избор между 40-битово RC4 и 128-битово RC4 криптиране. Налични са и допълнителни функции за редактиране на информацията, съхранявана в документите.

Предвидени са възможности за модифициране на данни като заглавие на документа, автор, ключови думи и т.н. Потребителят може да добави текстов воден знак и да променя неговия размер, позицията и завъртането – подобна функция е полезна, когато трябва да докажете собственост върху даден документ. Програмата струва $24,90.

Даунлоуд: Mgosoft PDF Encrypt

Коментар