Тънък телефон за масовия пазар обяви Sony Ericsson

С елегантен тънък дизайн впечатлява новият телефон T700 на Sony Ericsson, насочен към масовия пазар. Потребителите могат лесно да споделят снимки, направени с 3.2-мегапикселовата камера, с приятели в своя блог или на уеб страница.
T700 идва с вградени стерео високоговорители и слушалки в цвят, съобразен с този на телефона. Камерата е допълнена и с огледало за автопортрети, за да угоди на по-суетните потребители.
Моделът стъпва върху наследеното от предшественика си Т610, който се наложи като еталон за стил. Новият T700 притежава широк набор от задължителни функции, които потребителите изискват, но основната му характеристика е елегантният дизайн.
С дебелина едва 10 мм, телефонът се отличава с качествено метално покритие. 2-инчовият TFT дисплей с резолюция 240х320 пиксела е подходящ за филмчета и клипове, уверяват от производителя.
T700 е съвместим с мрежи GSM 850/900/1800/1900, EDGE, UMTS, HSDPA 2100. Поддържа високоскоростно споделяне чрез мрежата на оператора или Bluetooth. Пакетът включва карта памет 512MB.
Телефонът се очаква на пазара през четвъртото тримесечие в цветове: черно върху сребро, черно върху червено и искрящо сребристо. Цената все още не е обявена.

Коментар