Уебинар дава отговор на всички въпроси за „облака”

Безплатен уебинар ще даде ценно ноу-хау за управление на онлайн проектите

Безплатен уебинар ще даде ценно ноу-хау за управление на онлайн проектите

Как клауд (cloud) технологията промени бизнеса в България през последните 5 години? Как да се включите в клауд вълната и да се възползвате от множеството предимства, които предлага технологията? На тези въпроси ще даде отговор безплатен уебинар, организиран от ICN.Bg.

Озаглавен „All about the cloud! Всичко, което не знаете за cloud”, уебинарът дава възможност на участниците да задават важни въпроси за клауд технологията, нейните предимства, особености и възможности. Специалисти от водещата хостинг компания ще отговарят на въпросите в реално време.

Като иноватор в областта на хостинг технологиите в страната, ICN.Bg обещава да сподели своите знания и опит за клауда и така да помогне на потребителите с лекота да управляват своите онлайн проекти.

Лектори на уебинара, който ще се провежда в сряда, 22 юни, от 14:30 часа, са: Борислав Бориславов – системен администратор с над 10-годишен опит в системното администриране и технически изпълнителен директор на ICN.Bg; и Йордан Големанов – един от най-добрите системни администратори в бранша и квалифициран специалист в клауд технологиите.

Уебинарът се фокусира върху няколко основни теми:

  • какво представлява клауд технологията;
  • какви са предимствата на клауда;
  • особености и възможности;
  • клауд сигурност, бекъп;
  • решения за възстановяване на клауд инфраструктурата след бедствия;

Участието в уебинара е напълно безплатно, като единствено се изисква регистрация. Въпроси могат да се задават чрез сайта на събитието, във Facebook канала на ICN.Bg и по електронна поща на адрес all-about-the-cloud@icn.bg.