Новите скенери Brother със сертификат от Kofax

Професионалните модели Brother PDS-5000F и PDS-6000F сканират много широк набор от носители – от крехки хартиени оригинали, до каталози и снимки

Професионалните модели Brother PDS-5000F и PDS-6000F сканират много широк набор от носители – от крехки хартиени оригинали, до каталози и снимки

Двете актуални продуктови линии от скенери с марката Brother получиха препоръка от лидера в доставянето на софтуер за обработка на документи Kofax. Това са професионалните плоски скенери Brother PDS-5000F и PDS-6000F, както и гамата от настолни скенери ADS 2.0 (ADS-2400N, ADS-2800W, ADS-3000N и ADS-3600W).

Всички тези устройства са преминали независими тестове и са получили сертификат за съвместимост с платформите Kofax VRS (VirtualReScan) Elite 5.1 и Kofax Express 3.1, съобщиха от производителя.

Kofax VRS е патентован софтуер за подобряване на сканирани изображения, който повишава продуктивността при дигитализиране на документи и оптичното разпознаване на текст. Така се пести време и се увеличава работоспособността на всички служители, имащи отношение към работата с хартиени оригинали.

„Получените сертификати Kofax демонстрират доверието на индустрията за обработка на документи към продуктите на Brother. Те са надеждна, ефективна и пестяща време инвестиция, която в истинския смисъл на думата е „на ваша страна”, каза Ива Тотева, мениджър продажби и маркетинг в Brother България.

Професионалните модели Brother PDS-5000F и PDS-6000F сканират много широк набор от носители – от крехки хартиени оригинали, до каталози и снимки. Те са подходящи за сканиране дори на книги и паспорти. Възможността за автоматично двустранно сканиране значително повишава производителността, която достига до 80 страници в минута. Освен това двата модела се справят със сканирането на много дълги страници с дължина до близо 6 метра (5994 мм) с едно движение.

Brother PDS-5000F и PDS-6000F могат да сканират към файл, имейл, PDF с опция за търсене, Share Point, FTP, мрежово устройство или директно към принтер. Те работят на всички основни платформи – Windows, Mac и Linux и идват с драйвери, съвместими с TWAIN 2.2, ISIS, WIA, ICA и SANE, за поддръжка на най-различни работни среди.

Настолни скенерите от фамилията Brother ADS 2.0 също поддържат автоматично двустранно сканиране със скорост 50 стр./мин. Те са разчетени за натоварване до 5000 страници месечно и имат тава за 50 листа, които могат да бъдат различни като размер и тип. Така се поддържа сканиране на всичко – от карти и лични документи – до дълги транспаранти.

Настолни скенерите от фамилията Brother ADS 2.0 поддържат автоматично двустранно сканиране със скорост 50 стр./мин

Настолни скенерите от фамилията Brother ADS 2.0 поддържат автоматично двустранно сканиране със скорост 50 стр./мин

Скенерите от фамилията ADS 2.0 могат да бъдат свързани както локално по USB, така и в мрежа – с кабел или безжично. Налична е възможност за сканиране директно към USB флаш памет, наред с вече стандартните опции за сканиране към имейл, FTP или мрежово устройство.

При тази серия е обърнато особено внимание на прецизното боравене с носителите. Скенерите ADS имат сензор за типа на сканирания оригинал и усъвършенствана система с реверсивни ролки, която гарантира, че се поема само един лист. В допълнение, моделите ADS-3000N и ADS-3600W имат сензор за засядане на хартия, който защитава документите от повреда. Наред с това се извършва и автоматично изправяне на изображението и пропускане на празните страници.

Всички модели от тази гама позволяват задаване на потребителски профили, които дават възможност за бързо сканиране с натискането на един бутон към предварително зададена папка.

Коментар