Vanda Engine – платформа за разработка на игри и 3D

Vanda Engine позволява създаването и публикуване на видео игри и 3D съдържание

Vanda Engine позволява лесно създаване и публикуване на видео игри и 3D съдържание

Платформата с отворен код Vanda Engine се явява безплатна алтернатива на частните решения за разработка на игри и интерактивно 3D съдържание, като същевременно се отличава с интуитивен потребителски интерфейс и подробна документация.

Създаването и публикуването на видео игри в днешно време е много по-лесно отколкото в миналото, тъй като съществуват много разработващи платформи заедно с необходимите базови компоненти. Vanda Engine е една от тези системи, достатъчно мощна, лесна за използване и най-важното – безплатна.

Vanda Engine предлага три оперативни режима – Prefab Mode, VScene Mode и Play Mode. Можете да създадете и съхраните обекти в Prefab Mode, след това да превключите към VScene за изграждане на 3D сцена и накрая да разрешите Play Mode за тестване на сцената.

След завършване на разработката, можете да изберете VScenes, която искате да ползвате, и да публикувате проекта. Получената игра може да се разпространява и играе на всяка машина, която отговаря на изискванията и има инсталирани необходимите драйвери.

Даунлоуд: Vanda Engine

Коментар