Sybase ускорява BI анализа в партньорство с QlikTech

Мощно и удобно аналитично решение за създаване на моментна картина относно бизнес процесите в компаниите ще предложат на пазара Sybase и компанията за business intelligence софтуер QlikTech.
Решението ще предоставя аd-hoc анализи и справки, като интегрира в себе си Sybase IQ мощна аналитична платформа, която чрез патентованата си технология за индексиране и компресиране на данни осигурява несравнима мащабируемост – на базата на която QlikView ще изготвя анализи. Софтуерът на QlikTech използва технология за асоциативен анализ от следващо поколение, базирана на in-memory анализ.
Партньорството между двете компании ще даде възможност на потребителите да получат достъп до по-пълна картина от функционирането на бизнеса и да взимат обосновани управленски решения.

“Очакваме интегрираното решение да увеличи популярността на QlikView в България, тъй като продуктите на Sybase са отдавна познати тук, коментира Владимир Рашев, управляващ директор на Балкан Сървисис, партньор на компанията QlikTech у нас.

Коментар