Информация и забавления за олимпийски игри 2008 от Globul

По време на ХХІХ Олимпиада, клиентите на GLOBUL могат да получават актуална информация за резултатите от състезанията в четири категории – БГ участници в Олимпиадата, Олимпийските рекорди, Резултати от Олимпиадата и Обзор на деня. Получаването на новини от всяка от категориите може да се активира чрез SMS с ключова дума до кратък номер 222 или чрез мобилния WAP портал (wap.globul.bg). След успешно активиране, клиентите на оператора получават информационни съобщения под формата на SMS, а Обзор на деня може да бъде получавана и чрез MMS.
Активирането и прекратяването на абонаментната услуга чрез SMS на номер 222 става с ключова дума за съответния вид информационна услуга(съответно: BGPEKIN, REKORDI, REZULTAT или OBZOR) и се таксува по 0,24 лв. за изпратено съобщение. Получаването на информационни съобщения се таксува също по 0,24 лв. на получено съобщение. Получаването на MMS информационни съобщения за услугата Обзор на деня се таксува по 0,29 лв. с ДДС за всеки получен MMS.
Услугите могат да се ползват и еднократно с SMS до кратък номер 333 като всеки SMS до този номер струва 0,29 лв.
В мобилния WAP портал абонатите на GLOBUL могат да открият също и специални Java игри и картинки, посветени на XXIX Олимпийски игри.
Подробна информация за новите информационни услуги и забавленията е публикувана на официалната Интернет страница на GLOBUL www.globul.bg, интерактивния портал MyGLOBUL и в раздела Инфо-гайд на мобилния WAP портал.

Коментар