Специалист от ERP Academy ще се включи в The Business Storm

ERP Academy е иновативен проект на фирми от ERP бранша в България, които обединяват усилия с цел да направят висшето образование по-близко до реалните нужди на бизнеса

ERP Academy е иновативен проект на фирми от ERP бранша в България, които обединяват усилия с цел да направят висшето образование по-близко до реалните нужди на бизнеса

Специалист от ERP Academy ще се включи в интерактивния бизнес форум на The Business Storm, който ще се проведе през септември в София Тех Парк. Това е първото по рода си в България разтърсващо знанията и сетивата бизнес събитие, на което основен гост ще е международният лектор Саймън Бъкнал, което комбинира в себе си по уникален и в непредставян до сега формат международно бизнес ноу­хау, интерактивни мастър класове, емоционални преживявания, разнообразие на програмата, уникално по рода си съдържание и цялостно преживяване на формата.

The Business Storm е проект, посветен на развитието и израстването на малкият и среден бизнес, стартъпи и корпорации. Събитието е създадено специално за предприемачи, директори на компании, мениджъри, бизнес специалисти, собственици на фирми и тим лидери.

Всички приятели и поддръжници на ERP Academy позлват 10% отстпъка при регистрация за The Business Storm с промо код:  ERPBG

От името на ERP Academy ще се включи специалист по ERP и CRM, който ще разкаже повече за различните класове бизнес софтуер, продажбата на такива решения, управлението на проектите, интеграцията с наличните системи при клиентите, както и бъдещото развитие и поддръжка.

ERP Academy дава възможност за реализация и кариера в един от най-проспериращите сектори. Академията, която е създадена през 2015 година е проект на собственици на фирми и експерти от сферата на бизнес софтуер, като отговор на нарастващия недостиг на обучени кадри.

Само за една година ERP Academy успя да реализира няколко обучения, безплатни семинари, както и първата по рода си в България магистърска програма „Бизнес анализ и ERP решения“ и първата в Европа бакалавърска програма „ИТ анализ и бизнес стратегии“ съвместно с Висше училище по застраховане и финанси.

Повече за ERP Academy

ERP Academy е иновативен проект на фирми от ERP бранша в България, които обединяват усилия с цел да направят висшето образование по-близко до реалните нужди на бизнеса, а бъдещите кадри максимално подготвени за пазара на труда в сферата на Бизнес мениджмънта и ИТ. Партньори в ERP Academy са водещи български и световни компании за бизнес софтуер, както и експерти от областта, които имат за цел да подпомогнат подготовката и обучението на кадри в специфичния ERP бранш, стимулирането на съвместни инициативи с образователните институции и популяризирането на сектора като подходящо място за кариерно развитие.