Уебинар: Онлайн комуникационни решения. Как да подобрим ефективността и екипността

cmail_pro

205 милиарда изпратени имейла на ден, средно 3 устройства и поне 4 използвани ежедневно приложения за комуникация от всеки работещ човек! Начинът, по който работим, се променя, а променя ли се вашата организация?

ICN.Bg като новатор на българския пазар в сферата на бизнес имейл и комуникационните решения, ще ви покаже какви са трендовете в сферата на успешната колаборация посредством онлайн решения. В продължение на уебинара „Комуникационните проблеми – тихият убиец на вашия бизнес” ще си припомним какво е Unified Communications решение и ще научим:

  • как да се справим с различните комуникационни нужди в един екип;
  • как да подобрим ефективността на труда с правилни софтуерни решения;
  • оптимизиране на разходите за имейл услуги и софтуери за комуникация;
  • стратегии за по-добра колаборация в компанията;
  • как да измерим ефективността при имплементиране на нови комуникационни решения.

Безплатният уебинар „Онлайн комуникационни решения: Как да подобрим ефективността и екипността” ще ви покаже как имплементирането на качествено и надеждно комуникационно решение в организацията ви може да подобри работата на екипите в нея, да ускори процесите и да ви спести пари.

Лектори:

b_borislavov_icnБорислав Бориславов – системен администратор с над 10-годишен опит в системното администриране и технически директор на ICN.Bg от самото създаване на компанията.

iveta_petrova_icnИвета Петрова – маркетинг мениджър и специалист в сферата на комуникациите, продажбите, UCaaS. Бранд мениджър на cMailPro.

Вижте защо да използвате професионално комуникационно решение с множество функции вместо обикновен имейл. Какви са ползите за бизнеса, колко можете да спестите и как успешната комуникация ще се превърне в конкурентно предимство!

Имате въпроси? Пишете ни на: webinars@icn.bg