Пет стилни и полезни хай-тек джаджи на Xiaomi за дома

Китайската компания Xiaomi е позната преди всичко със своите смартфони от среден и висок клас на достъпни цени. Но този проспериращ производител предлага много по-широка гама от продукти, вкл. разнообразни джаджи за дома, които правят ежедневието по-приятно. Ето няколко такива устройства, достъпни от онлайн магазина EverBuying.net.

Xiaomi Mi Smart Multifunctional Gateway

Xiaomi Mi Smart Multifunctional Gateway може да се ползва в няколко сценария за по-приятно прекарване на времето у дома

Както показва името му, Xiaomi Mi Smart Multifunctional Gateway представлява устройство за многофункционална употреба в ежедневието. Стилната джаджа може да се ползва за излъчване на 1200 интернет радиостанции от смартфона, да показва 16 млн. RGB светлини с възможност за настройка на цветове и контраст, да записва и възпроизвежда MP3 аудио и рингтонове или да работи като нощна лампа. Мултифункционалният шлюз с Wi-Fi възможности е достъпен на цена от $29,36  при въвеждане на купон MIGATEW и е подходящ за използване във всякаква домашна среда.

Smart Xiaomi Yeelight

Стилната лампа (вдясно) поддържа 16 млн. цвята и има време на живот 20 000 часа

Xiaomi Smart Yeelight Bedside Light се явява висококачествена OSRAM  светодиодна нощна лампа с поддръжка на 16 млн. RGB цвята, която се управлява от iPhone и Android устройства чрез безжична Bluetooth връзка. Можете да настройвате параметрите на осветлението удобно през вашия смартфон, за да си създадете желаната комфортна среда в стаята. Цветовата температура варира от 1700K-6500K, а времето на живот на лампата е 20 000 часа, по данни от производителя. Цената на този продукт е $53,39 с купон MIYELIGHT. Лампата консумира 10 вата.

XiaoMi Electronic Scale

Електронната везна е направена от издръжлива манганова стомана и панел от супер бяло стъкло

Електронната везна XiaoMi Electronic Scale е още един интересен продукт в портфолиото на производителя. Устройството използва сензор за налягане с много висока точност и предлага избор между килограми и фунтове. Работи с четири батерии от тип АА, които са включени в комплекта. Конструкцията на везната е направена от издръжлива манганова стомана, а панелът за измерване – от супер бяло стъкло. 16-те светлинни индикатора могат да се настройват от iOS и Android устройства безжично, през Bluetooth. Електронната везна се продава за $53,99 при въвеждане на купон MISCALE, като промоцията важи до края на 31 юли, както и за останалите продукти.

Square Box Xiaomi

Батерията на тази колонка има капацитет 1200 мАч и осигурява 10 часа възпроизвеждане на аудио

Още един полезен аксесоар е портативната колонка Xiaomi Bluetooth Speaker, която може да се ползва за качествено озвучаване на съдържанието от смартфони и таблети навсякъде у дома. Говорителят използва безжичен Bluetooth интерфейс за връзка с iPhone, iPad и други смартфони или компютри. Зарежда се през Micro USB порт или адаптер 5V, като батерията с капацитет 1200 мАч осигурява 10 часа възпроизвеждане. Има здрава структура с алуминиева сплав отстрани. Колонката се предлага на цена от $19,99 при въвеждане на купон MISPEAKRV. Доставката на устройството, както и на останалите продукти в обзора, е безплатна.

Xiaomi Smart Mi Air Purifier

Стилното устройство от снимката генерира близо 10 000 литра чист въздух всяка минута

Интересен продукт е и устройството за пречистване на въздуха Xiaomi Mi Air Purifier Haze Cleaner. Стандартният капацитет на пречистване е до 330 кубически метра на час, а областта на пречистване – от 23,1 до 39,6 квадратни метра. Предвиден е и супер режим с капацитет на пречистване до 380 кубическа метра на час и област на пречистване – от 27,2 до 46,6 кв. метра. Машината генерира близо 10 000 литра чист въздух всяка минута. Можете да я управлявате дистанционно с помощта на смартфон. Производителят препоръчва смяна на филтъра на всеки 6 месеца. Цената на пречистващото устройство е $223,99 при въвеждане на купон MIAIRPU.

Коментари по темата: „Пет стилни и полезни хай-тек джаджи на Xiaomi за дома”

добавете коментар...

  1. Gancho

    В друг “реномиран” китайски сайт
    Xiaomi smart gateway 29.96 us редовна цена
    Xiaomi snart scale 16.88 us редовна цена
    Xiaomi bluetooth speaker 19.99 us редовна цена
    Xiaomi air purifier 159.99 us промо цена

Коментар