Swift Auto Mouse Click – автоматизира кликовете

С помощта на Swift Auto Mouse Click можете да създавате сесии с автоматични кликове на мишката през определени интервали

С помощта на Swift Auto Mouse Click можете да създавате сесии с автоматични кликове на мишката през определени интервали

Програмата Swift Auto Mouse Click ще ви спести време за изпълнение на някои досадни и повтарящи се операции с компютъра. С помощта на това приложение можете да създадете сесии с автоматични кликове на мишката през определени интервали.

След инсталиране, Swift Auto Mouse Click ви посреща с опростен екран, разделен на две части – опции и панели за планиране. Програмата дава възможност за определяне на позицията на клика, типа, закъснението (от милисекунди до минути и часове) и броя на кликовете за всяка една от създаваните сесии.

Можете много лесно да зададете позицията за автоматичен клик, като просто се придвижите с мишката по екрана и кликнете на точното място. Програмата поддържа запис на текущата конфигурация, което ще ви позволи да я използвате и в други подобни сценарии. Предвидена е също и възможност за редактиране на конфигурациите.

Като цяло, Swift Auto Mouse Click ще ви бъде от полза, ако регулярно извършвате рутинни задачи или се забавлявате с различни игри, които изискват кликове на една и съща точка през определени интервали. Swift Auto Mouse Click ще ви спести време и усилия за подобни действия.

Даунлоуд: Swift Auto Mouse Click

Коментар