Security Release ISO Image – всички ъпдейти за Windows

С помощта на Security Release ISO Image ще можете лесно да управлявате ъпдейтите на големи компютърни мрежи

С помощта на Security Release ISO Image ще можете лесно да управлявате ъпдейтите на големи компютърни мрежи

Security Release ISO Image обединява всички ъпдейти на сигурността на Windows преди определена дата в един стандартен DVD5 имидж файл (ISO-9660) и се явява полезен инструмент за мрежови администратори.

С помощта на този инструмент ще можете лесно да управлявате големи компютърни мрежи, с различни езикови изисквания за всеки ъпдейт, ако не разполагате с друго автоматизирано средство за целта.

Security Release ISO Image позволява изпълнение на няколко ъпдейта на всеки език едновременно. Софтуерната колекция поддържа широк набор от Windows операционни системи, вкл. XP, Vista, 2003, 2008, 7 и 8 с техните сервизни пакети (поддържа XP само ако е инсталиран SP3).

Идеята на софтуера, който се обновява ежемесечно, е да си направите ISO имидж файлове с всяко едно издание и да поддържате колекция само с последните ъпдейти на сигурността, а не цялата версия, която отнема много дисково пространство.

Можете да създадете и специфичен ISO файл, който съдържа ъпдейтите за определени операционни системи, вкл. само една. По този начин ще поддържате по-ефективна колекция с ъпдейти, която е и по-бърза за внедряване.

Даунлоуд: Security Release ISO Image

Коментар