Последна бета версия на IE7 е достъпна за даунлоуд

Последна бета версия на IE 7 е достъпна за даунлоуд
Иска се обаче потвърждение от потребителя за легитимен Windows 
25/08/2006
От вчера е достъпна за сваляне последната, според Microsoft, тестова версия на новия браузър Internet Explorer 7. Окончателният продукт се очаква да излезе към края на годината. Възможно е все пак да се появи и второ издание RC2, в зависимост от забележките на разработчици и потребители.
Версията RC1 може да се даунлоудва след потвърждение от потребителя, че работи с легитимно закупен Windows. Новият браузър ще бъда вграден и в очакваната през януари операционна система Vista.
Internet Explorer 7 е първият нов браузър на Microsoft от години насам. Продуктът идва с по-висока сигурност и подобрения в съвместимостта с уеб стандартите. Именно заради промените в сигурността, Microsoft възнамерява да лансира IE 7 като  ъпдейт с висок приоритет за Windows XP.
Компанията е разширила езиковата поддръжка на своя браузър. Ще има версии на IE 7 на френски и испански език. Подобрено е също бързодействието на браузъра. Освен това, инсталирането на новата версия премахва автоматично предходните тестови варианти.

Коментар