ICQ добави собствен фото и видео редактор

Вграденият в ICQ редактор дава широки възможности на потребителите да обогатяван своите снимки и видеа

Вграденият в ICQ редактор позволява на потребителите да правят по-забавни своите снимки и видеа

Нова версия на месинджъра ICQ за Android включва фото и видео редактор, съобщиха от разработчика на приложението. Широк набор от опции дават възможност на потребителите да правят снимките и видеото по-информативни и забавни.

Редакторът на ICQ позволява на потребителите за рисуват върху снимките и видеата. Те могат да избират всеки цвят от палитрата и да чертаят върху изображенията, като ползват пръста си като четка – за очертаване на важните обекти или добавяне на мустаци към снимката си, например.

Предвидена е също възможност за добавяне на любими ICQ стикери към изображенията. Редакторът поддържа също преоразмеряване и преместване на стикерите около картинките.

Освен това потребителите могат да добавят гео значки към снимките си. Така месинджърът ще прави предложения на базата на местоположението, като например добавяне на име на град, фестивал или друго събитие.

Вграденият в ICQ редактор позволява добавяне и на текст. Благодарение на тази функция, обикновената картинка може да стане по-забавна, а видеото от смартфона да се обогати със субтитри.

Новата версия на ICQ за Android е достъпна за сваляне от онлайн каталога Google Play. Месинджърът се предлага и във версии за останалите популярни платформи, вкл. епълската iOS и Windows на Microsoft, поддържа комуникации с текст, глас и видео, обмен на файлове, известия и други функции.

Даунлоуд: ICQ for Android

Коментар