Dell ще трансформира работните места

Днешните организации се нуждаят от по-малко офисно пространство за един служител, в сравнение с потребностите отпреди 10 години

Днешните организации се нуждаят от по-малко офисно пространство за един служител, в сравнение с потребностите отпреди 10 години

Технологичният гигант Dell планира с помощта на своите партньори да трансформира работните места, като отчита бързото развитие на мобилните устройства и центровете за данни, съобщи Computer Reseller News.

„Нашият свят се променя, сега ни е необходима информация. В момента буквално всичко се намира в опасност, ние се давим в данните”, заяви Мое Клан, висш мениджър в американската компания, по време на конференцията XChange 2016.

По неговите думи, Dell има решения за всички компании, които гледат към работните места на бъдещето.

Изследване на Dell и Intel показва, че 59% от организациите се нуждаят от по-малко офисно пространство за един служител, в сравнение с потребностите отпреди 10 години. Над половината (52%) от анкетираните са заявили, че считат работата от дома за не по-малко и дори за по-продуктивна, отколкото тази на служителите в офиса.

Мое Клан посочва три области, в които се развиват еволюционно работните места: устройства, клиентски облачни изчисления и комплексни решения за защита на потребителското оборудване.

Dell има множество решения, с помощта на които партньорите на компанията могат да поддържат актуалност на ИТ продуктите и услугите на своите корпоративни клиенти, отбелязва CRN.

Коментари по темата: „Dell ще трансформира работните места”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    Да, определено е нужно по-малко офисно пространство за един служител, като и по-малка заплатка.

    А предимствата на по-малкото офисно пространство е да са сгъчкани служителите като в градски транспорт да си душат миризмите и вонята един на друг.

Коментар