SAP Labs ще подкрепи стипендианти и тази година

Целта на „Study iT First” е да подкрепи мотивирани млади хора на ранен етап от тяхното обучение в бакалавърска степен

Целта на инициативата „Study iT First” е да подкрепи мотивирани млади хора на ранен етап от тяхното обучение в бакалавърска степен

Студенти от първи курс, изучаващи ИТ специалност в български университет, могат да кандидатстват за участие в стипендиантската програма „Study iT First”, организирана от SAP Labs България в партньорство с Фондация „Работилница за граждански инициативи” (ФРГИ).

Освен безвъзмездна стипендия за период от една академична година, одобрените кандидати ще могат да придобият умения и работни практики със съдействието на личен ментор, специалист в сферата на софтуерната разработка. Крайният срок за изпращане на документите е 17 октомври.

Програмата предлага и допълнителна възможност за стаж в SAP Labs България, а стипендията е с опция за удължаване до две академични години при отлични постижения. Това е второ издание на програмата, която стартира миналата година с 13 стипендианти, а сега ще бъдат подкрепени още 10 първокурсници.

Целта на Study iT First е да подкрепи мотивирани млади хора на ранен етап от тяхното обучение в бакалавърска степен, както и да улесни успешното им професионално развитие и реализация чрез консултиране, менторинг и възможност за стаж по специалността.

Коментар