Американци се редят на опашки за iPhone 7

Най-нетърпеливите фенове на Apple отново се наредиха на опашки за новия смартфон на компанията

Най-нетърпеливите фенове на Apple отново се наредиха на опашки за новия смартфон на компанията

Продажбите на iPhone 7 започват в петък, 16 септември, но някои фенове на Apple вече се наредиха на опашки пред магазините на компанията в САЩ, съобщава MacRumors.com.

В интернет се появиха снимки с най-нетърпеливите купувачи, опънали палатки пред флагманския магазин Apple Store на Пето авеню в Манхатън, Ню Йорк. Опашки има и около Apple Union Square в Сан Франциско, както и в други големи градове на САЩ.

Срокът за доставка на предварително поръчаните iPhone 7 и iPhone 7 Plus в двата най-популярни цвята – Black и Jet Black – варира от няколко седмици до два месеца. Ето защо много фенове на Apple предпочитат да прекарат няколко дни на опашката, за да си гарантират покупка на смартфона в първия ден на продажбите.

Според информации от телеком операторите в САЩ, които партнират на Apple, интересът към iPhone 7 е рекордно висок. Компанията дори е преразгледала плана си за доставки до края на годината, като е увеличила обема от 85 до 100 милиона броя.

Коментари по темата: „Американци се редят на опашки за iPhone 7”

добавете коментар...

  1. читател

    Аз пък благодаря на Microsoft за “10”-ката,която най-после ме извади от летаргията ми и така преминах към Убунту,което е безплатно,далеч по-надеждно и не толкова досадно шпиониращо като майкрософтския “връх” в софтуерната мисъл!С продукти на Apple не съм работил и няма да съм обективен,ако кажа и за тях някои мои критични мисли.А палатки явно се ползват освен на море,на планина,на военно учение,в бежански лагер още и на “Пето авеню”.

  2. Жоро

    не е лесно да си зомби 🙂

  3. Anonymous

    Как сме живели досега без iPhone 7!

Коментар