Speedy Net стартира промоция „Стани търговец“

Столичният интернет доставчик Speedy Net стартира промоция „Стани търговец“, която позволява на всеки желаещ да привлича нови бизнес клиенти на компанията. Инициативата, която е единствена по рода си у нас, дава възможност на потребителите да печелят от бързото разрастване на интернет доставчика.
Припомняме, че неотдавна Speedy Net обяви нови предложения за бизнес клиенти. Освен високоскоростен интернет и приоритизиран трафик, те включват също отдалечена администрация на офисната мрежа, а преди броени дни операторът предложи и VoIP услуги за бизнес абонати. Търговците са улеснени от факта, че Speedy Net разполага с пълно оптично покритие на територията на София, както и с най-новото поколение оборудване на Cisco Systems, за анализ на съдържанието на трафика – Service Control Engine, което позволява съобразяване с конкретните изисквания на бизнес организациите за начина, по който техните служители ще използват глобалната мрежа.
За всеки подписан едногодишен договор с бизнес клиент “търговецът” получава премия в размер на една месечна такса на клиента. Промоцията не е ограничена във времето.

Коментар