OUKITEL U15 Pro – ценово-ефективен фаблет, осемядрен

oukitel_u15_pro_1

Нов впечатляващ смартфон с китайския бранд OUKITEL излиза на пазара. Моделът OUKITEL U15 Pro е устройство от категорията на фаблетите с голям 5,5-инчов екран и осемядрен процесор.

Производителят лансира новия си продукт като най-ефективния като цена осемядрен MT6753 смартфон на пазара. В момента тече промоция на OUKITEL U15 Pro в онлайн магазина TinyDeal.com – първите 500 бройки ще бъдат продадени на цена от само 120 долара.

oukitel_u15_pro_3
OUKITEL U15 Pro грабва окото с металното си тяло, капацитивни бутони и дъговиден екран. Големият 5,5-инчов LCD екран с резолюция е произведен от Sharp. Изчислителната мощ на фаблета е обезпечена от чипсет MediaTek MTK6753 с осемядрен процесор на тактова честота 1,3GHz и графичен блок ARM Mali-T720 MP3.

Наличието на 3GB оперативна памет гарантира плавен мултитаскинг. Вградената постоянна памет също има респектиращ обем – 32GB, като може да се разширява с microSD карти с капацитет 128GB.

oukitel_u15_pro_4

Сензорът за пръстов отпечатък на гърба на OUKITEL U15 Pro не само подсигурява достъпа до фаблета, но играе ролята и на бутон за снимане, както и за преход към следващата снимка при разглеждане на галерията. В допълнение, сензорът може да се ползва за отговор на телефонни обаждания, спиране на музиката и видеото и продължаване на възпроизвеждането.

На гърба е разположена също 13-мегапикселовата основна камера. Предната камера за селфи пък има резолюция 2 мегапиксела. Резолюцията и на двете камери може да се повишава чрез интерполация съответно до 16MP и 5MP за правене на по-добри снимки.

oukitel_u15_pro_6

OUKITEL U15 Pro е оборудван с литиево-полимерна батерия 3000 мАч от известния със сигурността на продуктите си китайски производител SCUD Battery Co., която е достатъчна за един ден интензивно използване на смартфона.

Устройството включва задължителните Wi-Fi и Bluetooth безжични модули, както и GPS приемник. U15 Pro работи под управление на Android 6.0 Marshmallow и във всички разпространени мобилни мрежи, вкл. 2G, 3G и 4G.

oukitel_u15_pro_5

Предварителните продажби на OUKITEL U15 Pro вече стартираха. Първите 500 бройки на фаблета могат да се поръчат на цена от $119,99 тази седмица. Нормалните доставки ще започнат в края на октомври.

Коментар