Cyber Prot – защитава от вируси-изнудвачи

Cyber Prot ще ви предпази от фаталните последствия на атаки от типа рансъмуеър

Cyber Prot ще ви предпази от фаталните последствия на атаки от типа рансъмуеър

Програмата Cyber Prot ще ви помогне да защитите компютъра си от т.нар. рансъмуеър, или вируси-изнудвачи, които искат откуп от потребителите, за да възстановят достъпа им до файловете.

Атаките от типа рансъмуеър правят невъзможен достъпа до файловете в РС-то, след което искат откуп от потребителя. Но няма гаранция, че достъпът ще бъде възстановен след плащането.

Cyber Prot може да предотврати подобни нежелани сценарии. Това е лесен за използване софтуер, който защитава в реално време и може да блокира атаките. Програмата предоставя опции за разрешаване или забрана на функции, за да знае как да процедира при засичане на заплаха.

Скенерът в реално време е проектиран да открива злонамерена активност, а наличните филтри могат да се настройват според нуждите. В допълнение, можете да укажете на Cyber Prot дали да проверява за пакетни операции по преименуване на файлове и да блокира изпълнението от архиви в някои папки.

Когато бъде открита заплаха, Cyber Prot предприема множество действия – от звукова аларма и изпращане на предупредителен имейл, до изключване на компютъра и дори предотвратяване на зареждането.

Cyber Prot може да бъде минимизирана в системната лента със задачи след конфигурирането на защитата в реално време. Програмата ще продължи да сканира системата във фонов режим.

Даунлоуд: Cyber Prot

Коментар