Adata улеснява прехода към стандарта USB-C

Новите аксесоари на Adata позволяват свързване на продукти с USB-C портове към различни други устройства

Новите аксесоари на Adata позволяват свързване на продукти с USB-C портове към различни други устройства

Няколко нови устройства на Adata улесняват прехода към стандарта USB-C, като позволяват употреба както с конектори USB-A и HDMI, така и с класически VGA (D-sub) плъгове.

Новите преходници, кабели и хъбове използват качествени материали, за да оптимизират преноса на информация и свързване на продукти с USB-C портове към различни други устройства, без да се нарушава тяхната функционалност.

USB-C OTG четец и USB-C хъб

adata_usb_c_hub

USB-C хъбът разполага с USB-C, USB-A и HDMI портове

Четецът USB-C OTG комбинира USB-C, USB-A и microSD/SDXC/SDHC поддръжка в един ултракомпактен продукт. USB-C хъбът, от своя страна, разполага с USB-C, USB-A и HDMI портове и също така позволява зареждане на устройствата.

adata_usb-c_otg_reader

Четецът USB-C OTG комбинира USB-C, USB-A и microSD/SDXC/SDHC поддръжка

Чрез HDMI порта може да се възпроизвежда съдържание от устройства като лаптопи и смартфони на телевизори, а включването на USB-A осигурява съвместимост с широка гама продукти.

USB-C към HDMI и VGA

adata_usb-c-hdmi-vga

Адаптери за конвертиране на дигиталното и аналогово съдържание от USB-C към устройства с HDMI и VGA

Adata предлага и адаптери, които конвертират дигиталното и аналогово съдържание от USB-C към устройства с HDMI и VGA. Продуктите позволяват лесно видео свързване от смартфони, лаптопи, таблети и други устройства с USB-C към фактически всяко устройство с вход за видео, вкл. телевизори, игрови конзоли, аудио/видео приемници и др. USB-C към VGA преходникът, от своя страна, е удобен при работа с проектори.

USB-C кабел и адаптер

adata_usbc-c_adapter

USB-C кабели и адаптери, направени от качествени и издръжливи материали

USB-C кабелите са направени от издръжливи материали, които предпазват от увреждане вследствие на огъване, извиване или дърпане на кабела. Благодарение на качествените материали и E-MARK контролера, кабелът може да се използва за връзка към захранващи източници с мощност до 100 вата. В допълнение, Adata пуска на пазара компактни USB-C към USB-A адаптери, които конвертират всеки от наличните на пазара USB-A кабели към реверсивния USB-C стандарт прецизно и без загуба на информация.

Коментар