Екстремно извит монитор AOC AGON потапя в игрите

2000 милиметра е оптималният радиус на извивката за геймъри в новия модел AG352QCX

2000 милиметра е оптималният радиус на извивката за геймъри в новия модел AG352QCX

AOC обяви 35-инчов извит монитор от премиум клас с ултра широк формат. Благодарение на своя необичайно малък радиус от 2000 мм, моделът AGON AG352QCX разтяга нашироко зрителното поле и в огромна степен подобрява възприемането на дълбочината, създавайки най-доброто чувство на потапяне в гейминга.

AG352QCX е монитор за заклети геймъри и ентусиасти, практикуващи електронни спортове. Той елиминира всякакви следи от замазване при движение и накъсване на образа със своите 200 Hz честота на опресняване и технология Adaptive-Sync.

Моделът включва режими за малко закъснение на сигнала (Low Input Lag Mode) и контрол на сенките (Shadow Control). Първият от тях заобикаля голяма част от обработката на видео сигнала и позволява мигновено изпълнение на командите от мишката, клавиатурата и геймпада, а вторият осветява тъмните области на изображението и потъмнява ярките, без да засяга останалата част от екрана.

Технологиите AOC Flicker-Free и Low Blue Light намаляват умората на очите при продължително време пред екрана. Друга функция, която подобрява комфорта, е AOC Ergo Base. Ергономичната стойка с настройка на височината, накланянето и завъртането позволява постигане на удобна и безопасна за здравето поза.

Дизайнът на монитора се отличава с LED светлини на гърба и долната част на рамката – геймърите имат избор между червена, зелена или синя светлина с настройка за силно, средно или слабо светене или изключване. Още настройки могат да бъдат намерени чрез клавиатурата AOC QuickSwitch, която осигурява мигновено превключване между различни настройки на изображението.

AOC AGON AG352QCX идва в магазините у нас през декември на препоръчителна крайна цена от 1559 лв. с ДДС, съобщиха от компанията.

Коментар