Acronis обнови софтуер за масово инсталиране

Компанията Acronis пусна нова версия 3 на своя софтуер Snap Deploy, който автоматизира и улеснява задачите по инсталиране и миграция.
Новите служители, подновяването на хардуер и приложения, консолидирането на сървъри или преместване при центрове за данни изискват регулярно прехвърляне на данни от едно устройство към друго, като правят масовото инсталиране необходима процедура, посочиха от Бизнес Софтуер Дистрибутор, партньор на Acronis. Именно тази задача автоматизира Acronis Snap Deploy 3.
Като използва последната технология за съхранение на диска в изображение, Acronis Snap Deploy предоставя цялостно решение за масово инсталиране, което позволява на ИТ организациите да управляват централизирано инсталирането и възстановяването на лаптопи, десктоп компютри и сървъри.
Snap Deploy 3 използва многонишков протокол, който намалява времето и цената на внедряване.  Напълно автоматизираното масово инсталиране включва функция Wake-on-LAN, задаване на график на инсталирането и централизирана конзола за управление на задачите.

Коментар