PC Matic – открива софтуерни проблеми

PC Matic сканира цялостно компютъра за проблеми, които влошават производителността

PC Matic сканира цялостно компютъра за проблеми, които влошават производителността

Програмата PC Matic преглежда компютърната система, за да открие проблемни хардуерни компоненти и софтуерни уязвимости, като в допълнение изпълнява бенчмарк тестове.

Работата с множество приложения обикновено води до влошаване на производителността на системата. Можете да премахнете ръчно ненужните файлове, но някои програми оставят следи, които е трудно да бъдат открити. В този случай на помощ идват инструменти от рода на PC Matic, които възстановяват частично производителността, като премахват ненужни файлове и оптимизират работата на хардуера.

PC Matic разрешава проблемите с производителността, като проверява дисковете за фрагментиране или големи файлове, пуска бенчмарк тестове и открива зловредни приложения. При сканиране, програмата автоматично открива потенциални проблеми с интернет скоростта, стабилността на системата, сигурността и производителността.

В края на сканирането ще получите подробен отчет за откритите проблеми. Програмата дава възможност за избор и отстраняване на определени проблемни обекти и коригирането им – например ненужни файлове, записи в регистъра или временни файлове.

В допълнение, PC Matic изпълнява операции с дисковете – HDD или SSD, вкл. дефрагментиране, освобождаване на пространство, тестове и оптимизации. Цената на лиценз за пет компютъра е 50 долара за една година.

Даунлоуд: PC Matic

Коментар