Графичният Radeon софтуер с важни геймплей подобрения

ReLive е основното послание на AMD при обявяването на новия графичен пакет и се отнася до главната функция в него, а именно - стрийминга на геймплей

ReLive е основното послание на AMD при обявяването на новия графичен пакет и се отнася до главната функция в него, а именно – стрийминга на геймплей

AMD добавя много нови възможности в пакета си от графични драйвери. Компанията пусна версия Radeon Software Crimson ReLive Edition 16.12.1, в отговор на нарастващото търсене на стрийминг възможности от геймърите.

Новият софтуер позволява запис и стриймване на геймплей в платформи като Twitch и YouTube Gaming, при облекчено натоварване на хардуера. Това се превръща все повече в печеливш бизнес модел за стриймърите.

ReLive е основното послание на AMD при обявяването на новия графичен пакет и се отнася до главната функция в него, а именно – стрийминга на геймплей. Наред с това AMD обяви Radeon Chill – функция, която намалява консумацията на енергия и температурата на GPU по време на геймплей.

Добавени са също така поддръжка на HDR 10, хардуерно ускорение при използване на нови медии, подобрена технология FreeSync, нови функции в платформата за виртуална реалност LiquidVR, както и нов инсталатор, който опростява чистите инсталации на драйвери.

AMD препоръчва на всички потребители с Radeon хардуер да обновят своите графични драйвери, за да разширят възможностите за гейминг. Компанията определя обновлението като едно от най-значимите в историята на графичния си софтуер.

Коментари по темата: „Графичният Radeon софтуер с важни геймплей подобрения”

добавете коментар...

  1. запознат

    не знам какво подобряват, но интерфейсът им за настройки на GPU-то (дето трябва да е set and forget) е супер-мега-турбо-тежък.

Коментар