Vernee Apollo – 8 причини за най-добрата покупка на флагман

Този месец на пазара излезе смартфонът от висок клас Vernee Apollo – устройство, което има всички качества да се превърне в най-добрата покупка на флагман в края на годината. Ето 8 причини за тази претенция от страна на бързо прогресиращия производител Vernee:

1. Vernee Apollo е първият в света VR флагман, базиран на платформа MTK

Vernee Apollo e първият в света MTK VR флагман, с изключителен 2К дисплей

Смартфонът Vernee Apollo e първият в света MTK VR флагман

2. Vernee Apollo е първият Helio X25 смартфон с 2К дисплей

Моделът има 5,5-инчов дисплей с резолюция 2K – или 2560×1440 пиксела (плътност 538 точки на инч – ppi), изпълнен по LTPS технология, която покрива 95% от NTSC цветовата гама, осигурява яркост 500 нита и контраст 1500:1. Екранът е читаем както на слънчева светлина, така и нощем.

vernee_apollo_ltps

3. Vernee Apollo е най-класният MTK смартфон, пускан някога на пазара

Устройството стъпва на 10-ядрен чип Helio X25 с графичен процесор Mali-T880, допълнен от 4GB оперативна памет (RAM) от тип двуканална LPDDR3 и 64GB високоскоростна флаш памет eMMC 5.1.

vernee_apollo_performance

4. Vernee Apollo е първият Helio X25 смартфон с 21,0MP основна камера

Флагманът използва 21-мегапикселов сензор Sony IMX 230 за основната си камера с фазов автофокус PDAF 0,17 s, докато предната камера има резолюция 8MP и 84-градусов обхват, идеална за селфи. В допълнение, налични са 6P лещи, а чипсетът Helio X25 използва двуканална технология за обработка на изображения Imagiq ISP и поддържа запис на 4К видео.

vernee_apollo_camera

5. 98% метално покритие, изцяло метален дизайн

Apollo е изпълнен от метал, с уникална текстура, чиста красота, допълнена от дъговидно 2.5D стъкло на лицевата страна за превъзходно потребителско изживяване.

vernee_apollo_design

6. Опростена антена

Тънкият дизайн намалява нужната площ за антената с 40%, което позволява да се постигне 98% метално покритие.

7. Бързо и сигурно зареждане

vernee_apollo_charge

Батерията достига 50% от капацитета си само за 30 минути зареждане. Предвидени са 5 защити при зареждане – мониторинг на напрежението на адаптера, интелигентна преценка на условията за бързо зареждане, защита на интерфейса от претоварване, токова защита и защита от прегряване.

8. Цифров аудио изход Type-C, 3,5-мм жак, OTG

vernee_apollo_audio

9. Vernee Apollo има най-бързото отключване с пръстов отпечатък

Смартфонът може да се отключва само за 0,1 сек. с помощта на пръстов отпечатък, като използва матрица 112×96 с подобрена скорост на разпознаване и синхронно събуждане на екрана.

vernee_apollo_fingerprint

Флагманът Vernee Apollo се предлага до 15 декември на промоционална цена $249,99, при обявена от производителя стандартна цена $299,99. Офертата важи до изчерпване на 999-те бройки, предвидени за кампанията. Комплектът включва смартфон, оптимизирана VR кутия, калъф и протектор за екран.