ERP Academy с лекция за BI и CRM в Софтуерния университет

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: Запознаване с BI и CRM. Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

ERP Academy търси всички възможности за популяризиране сред младите хора на перспективите за реализация в бизнес софтуерния сегмент и в това отношение споделя сходни ценности със Софтуерния университет. Лекторите от Team Vision Bulgaria и Balkan Services ще запознаят аудиторията с най-популярните информационни технологии и системи за управление на бизнеса, осигуряващи средата за провеждане на съвременния бизнес.

Лекция за BI технологии и приложения ще изнесе Николай Миленков от Balkan Services. Business Intelligence (BI) е набор от технологии и приложения, чрез който се събират, анализират и визуализират големи количества сурови данни, за да се превърнат в полезна информация в помощ на бизнес потребителите.

Темата за CRM ще представи Aнастас Шопов от Тeam Vision. Customer Relationship Management (CRM) е приложен софтуер за организации и предприятия, който управлява взаимодействието с настоящи и бъдещи клиенти. Системата автоматизира и интегрира функциите по продажби, маркетинг и поддръжка в рамките на организацията.