Apple планира втори слот за SIM карти в iPhone

iPhone 8 се очаква да предложи OLED екран и два слота за сим карти

iPhone 8 се очаква да предложи OLED екран и два слота за сим карти

Apple ще добави втори слот за сим карти в новия си iPhone, очакван на пазара в края на 2017 г., съобщи китайският сайт Gizmochina, позовавайки се на информация от социалната мрежа Weibo.

В началото на тази година компанията подаде две патентни заявки, едната от които описва принцип за избор на SIM карта, а другата е свързана с енергийната консумация в режим с две сим карти.

Следващата година Apple ще отбележи 10-годишен юбилей от излизането на първия iPhone. Много анализатори прогнозират, че компанията ще направи пълен редизайн на смартфона и ще добави редица нови функции. Твърди се дори, че Apple може да пропусне междинния модел 7s и да пусне направо iPhone 8.

Наскоро от Sharp потвърдиха информациите, че следващият iPhone ще използва OLED дисплей. Експертите смятат, че отказът от LTPS панели в полза на OLED е единственият начин Apple да продължи да създава иновативни продукти.

Коментари по темата: „Apple планира втори слот за SIM карти в iPhone”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    Това е някакъв абсурд. Apple целенасочено интегрираха технология за виртуални SIM карти в iPad, за да не се налага дори една да се слага, вие за 2 пишете.

  2. Ейпъл феняк

    Искам да сложат в IPhone и четка за зъби да изкача заедно с нокторезачка.

Коментар