Излизат обикновени Nokia телефони по 25 евро

Nokia 150 идва с 2,4-инчов екран и физическа клавиатура на цена от 25 долара

Nokia 150 идва с 2,4-инчов екран и физическа клавиатура на цена от 25 евро

Финландският консорциум Global HMD, който притежава лиценза за производство на мобилни телефони Nokia, направи неочакван ход за възраждане на легендарния бранд.

Компанията ще пусне първо на пазара два обикновени телефона Nokia – Nokia 150 и Nokia 150 Dual SIM, оборудвани с 2,4-инчов екран и физическа клавиатура, които напомнят класическата Nokia. Едва по-късно ще се появят смартфони Nokia.

Двете устройства имат FM радио и могат да възпроизвеждат музика във формат MP3. Налични са също вградени фотокамери. Nokia 150 и 150 Dual SIM позволяват до 22 часа разговори или до 31 дни в режим на изчакване с едно зареждане на батерията.

Цените на новите модели са атрактивни. Nokia 150 ще излезе на пазарите в Европа, Азия и Африка през първото тримесечие на 2017 г. на цена от 25 евро.

Global HMD ще представи първите Android-базирани смартфони Nokia, за които вече се появиха множество публикации, на изложението MWC през февруари 2017 г.

Коментари по темата: „Излизат обикновени Nokia телефони по 25 евро”

добавете коментар...

  1. адфрт

    Има и други такива тел за по 30-40 лв, какво като не е Нокия – 50 лв – за телефон който няма нищо – просто не си струва….

  2. Иван П.

    Първо – много добре, че се сетиха пак да пуснат такива телефон. Предимствата им са много, но цената е голяма, всравнение с един смартфон за 150 лв, който има всички функции, че дори и камера от 5 мпх. Екрана на класическите телефони се вижда много добре на слънце, за разлика от този на смартфоните, имат голям часовник, хубави букви и хубави бутони. Поради тези причини аз отново бих си взел такъв телефон, защото със смартфона ми е мъка да го гледам като блесне слънцето в него, а какво остава за възрастните хора, които не са свикнали с тези “умни” телефони!?

  3. Тодор

    Първо ордьовъра, никой не започва с десерта!

  4. запознат

    ще чакам модела с шайбата 🙂

  5. Anonymous

    Велика идея
    В 2017 с модел от 1999 година.

Коментар