Sunvell T95V Pro TV Box – осемядрена ТВ приставка

Sunvell T95V Pro TV Box има стилен външен вид, с размери 13,00x13,00x3,00 см и тежи 250 грама

Sunvell T95V Pro TV Box има стилен външен вид, с размери 13,00×13,00×3,00 см и тегло 250 грама

Мини компютрите за свързване към телевизора се усъвършенстват, за да предложат по-висока производителност и по-гладко изживяване на потребителите. Доставчиците на подобни устройства вграждат в тях все по-мощен хардуер, правейки ги подходящи за широк кръг приложения.

Едно устройство, което заслужава внимание в тази категория, е Sunvell T95V Pro TV Box. Мини компютърът стъпва на осемядрен процесор Amlogic S912 с графичен блок ARM Mali-T820MP3 за бърза обработка на медийно съдържание и операционна система Android 6.0, която улеснява инсталирането на приложения и игри, подчертава производителят.

Sunvell T95V Pro TV Box се свързва към телевизора през HDMI и позволява добавяне на всевъзможни периферни устройства

Sunvell T95V Pro TV Box се свързва към телевизора през HDMI и позволява добавяне на всевъзможни периферни устройства

ТВ приставката идва оборудвана с 2GB оперативна памет от тип DDR3 и постоянна памет с капацитет 16GB, като позволява свързване на външен твърд диск с максимален обем 500GB, както и работа с карти памет. За целта са предвидени порт USB 2.0 и слот microSD, наред с порт за локална Gigabit Ethernet мрежа, двубандов Wi-Fi и Bluеtooth 5.0, които обезпечават жични и безжични комуникации.

Sunvell T95V Pro TV Box се свързва към телевизора по класическия начин – с кабел HDMI версия 2.0. Устройството поддържа видео декодиране H.263 и H.264, предлага се с предварително инсталиран кросплатформен плейър KODI и поддържа аудио Surround 5.1. Производителят подчертава и наличието на вграден филтър за намаляване на 3D шума при възпроизмеждане на медийно съдържание.

Sunvell T95V Pro TV Box превръща телевизора в пълноценен център за развлечение с достъп до интернет

Sunvell T95V Pro TV Box превръща телевизора в пълноценен център за развлечение с достъп до интернет

Потребителите могат да управляват ТВ приставката с дистанционно устройство или като свържат към нея безжични клавиатура и мишка. Sunvell T95V Pro TV Box превръща телевизора в пълноценен център за развлечение с достъп до интернет и локално съдържание – за гледане на филми, игри, пускане на Android приложения и дори за удобна работа на големия екран.

Sunvell T95V Pro TV Box се предлага в момента на флаш цена от $53,99 в онлайн магазина GearBest.com, която ще остане валидна до края на годината, с безплатна доставка (дължи се ДДС при внос от страни извън ЕС). Устройството има размери 13,00×13,00×3,00 см и тежи 250 грама, а комплектът включва още пулт за дистанционно управление, захранващ адаптер, HDMI кабел и ръководство за потребителя.

Коментар