LG подготвя аудио иновации за CES 2017

Преносимите аудио колонки Tone Studio разполагат с четири говорителя и поддържат безжично зареждане

Преносимите аудио колонки Tone Studio разполагат с четири говорителя и поддържат безжично зареждане

LG ще покаже иновативни аудио устройства за изложението CES 2017 през януари в Лас Вегас. Корейската компания обяви нова гама преносими колонки Tone Studio с 3D съраунд звук и слушалки Tone Free с безжични тапи, които се зареждат, докато са в прилежащата поставка за врата.

Tone Studio, модел HBS-W120, са преносими аудио колонки, които разполагат с четири говорителя – два разположени по цялата горна част и два в долната. Това създава усещане за персонален съраунд звук при гледане на филм, видео игри и слушане на музика.

Устройството е разработено съвместно с експерти по съраунд звук от DTS, за да предостави реалистично и максимално доближаващо се до киносалон изживяване, независимо къде се намира слушателят.

Tone Studio разполага с технология Hi-Fi DAC (от дигитален към аналогов конвертор), която усилва качеството на звука, като пресъздава аудио съдържанието максимално точно. Освен това с функцията Dual Play потребителят може да свърже две преносими колони LG Tone Studio и да споделя звука от филм, музикална листа и друг източник.

Безжичните слушалки Tone Free могат да се зареждат, докато са в поставката за врата

Безжичните слушалки Tone Free могат да се зареждат, докато са в поставката за врата

Tone Free, модел HBS-F110, е първият стерео продукт на LG с безжични слушалки, които могат да се зареждат по всяко време, докато са поставени в прилежащата поставка за врата. Това ги прави много по-лесни както за зареждане, така и за пренасяне.

Поставката за врата може да се използва като допълнителна батерия, тя вибрира при входящи обаждания или текстови съобщения, но освен това предоставя и сигурно място за съхранение на безжичните тапи. Като опция се предлага и допълнителна батерия за захранване, когато поставката за врата не е наблизо.

Tone Free позволява на потребителя да отговаря или игнорира разговори чрез гласови команди, което допълва безжичното стерео изживяване, в което няма кабели, възли и главоболия.

Коментар