Western Digital и Солитрон със съвместна програма за промотиране на надеждността на твърди дискове

31/08/2006 – Солитрон
Western Digital и Солитрон със съвместна програма за промотиране на надеждността на твърдите дискове с марка WD

За да осигури допълнителна стойност на дилърите, които купуват дискове през официалния канал, Western Digital и Солитрон ще предоставят допълнителен рабат при замяна на дефектирал диск

СОЛИТРОН, в качеството си на единствен официален вносител на Western Digital в България, обяви в началото на седмицата съвместната си инициатива с производителя – програмата за риселъри WarrantyPlus.
Защо WarrantyPlus?
Няма да е пресилено, ако кажем, че твърдия диск е най-важната част в една компютърна конфигурация! Все пак компютърът е само инструмент за достъп до данни и тяхната обработка, а информацията се съхранява на диска. Този аргумент би следвало да е сред най-важните, които клиентите трябва да имат предвид при избор на HDD.
Надеждността на WD HDD е сред най-добрите в индустрията. Това даде увереност на Солитрон, заедно с производителя, да търси допълнителен израз на убеждението си, че продуктите на WD са изключително сигурни.
"Ние държим партньорите ни да са уверени, че са направили правилен избор, като купуват от Солитрон твърди дискове WD." коментира Владислав Иванов, продуктов мениджър на WD, "Освен, че WD има продукти с фантастични характеристики (например най-бързите в света SATA HDD от фамилията Raptor), компанията държи изключително много на качеството. Затова ние решихме да провокираме дилърите и сме готови да сключим публично своеобразен "облог" с тях, че купените от нас дискове WD няма да дефектират. Ако "загубим облога", дилърите само ще спечелят допълнително!"
Какво е WarrantyPlus?
В рамките на тази програма, всеки риселър, който върне за замяна закупен от Солитрон дефектирал гаранционен WD HDD, ще получи допълнителна компенсация в размер на 20 лв.
Каква е ползата от WarrantyPlus за риселърите?
Освен експресната замяна на дефектиралия продукт с нов, риселърите ще получат и парична компенсация от 20 лв., която за масовите дискове представлява значителен процент от стойността на продукта!

Коментар