Нови 2-в-1 устройства Fujitsu дават гъвкавост на бизнеса

Fujitsu Tablet Lifebook P727 комбинира най-доброто от света на ноутбуците и таблетите

Fujitsu Tablet Lifebook P727 комбинира най-доброто от света на ноутбуците и таблетите

Fujitsu обяви три нови устройства от типа „две в едно”, леки и тънки, съчетаващи таблет и ноутбук и предназначени за бизнес потребители. Класните модели вече са достъпни на пазара в Европа.

Моделът Fujitsu Tablet Lifebook P727 е първото 2-в-1 устройство с възможност за сгъване на 360 градуса, което дава ново ниво на гъвкавост за мобилните потребители. Този продукт решава дилемата таблет или РС, като комбинира най-доброто от двата свята, за да осигури пълноценно потребителско изживяване навсякъде и по всяко време в дигиталната работна среда.

Lfebook P727 е леко и тънко устройство с 12,5-инчов екран. То се превръща лесно от ноутбук в таблет, когато не е необходима клавиатура, и слага край на дебата – да носим класически ноутбук, таблет или двете по време на път, посочват от Fujitsu.

Хибридът може да се ползва в четири различни режима  – класически ноутбук, десктоп, таблет и „палатка”, като дава на потребителите избор според индивидуалните предпочитания и поддържайки множество начини за въвеждане на данни, вкл. чрез сензорния екран, цифрова писалка и клавиатура.

360-градусовите шарнири позволяват на потребителя да сгъне клавиатурата така, че да я скрие напълно зад екрана. Опциите за 4G/LTE свързаност и батерия за 10 часа автономност превръщат Lifebook P727 в напълно мобилно устройство за работа навсякъде.

Fujitsu_LIFEBOOK_T937

Fujitsu Tablet Lifebook T937 позволява на потребителите да променят динамично своя стил на работа, в зависимост от това дали са офиса или в движение

Японската компания въвежда също модела Fujitsu Tablet Lifebook T937, ново попълнение в обширната линия от преобразуващи се таблети на компанията. Екранът на устройството може да се завърта на 360 градуса от централна точка. С тегло едва 1,3 кг, тънък и гъвкав дизайн, Lifebook T93 позволява на потребителите лесно да превключват от 13,3-инчов ултрамобилен ноутбук към режим на таблет, като така променят динамично своя стил на работа, в зависимост от това дали са офиса или в движение.

Третото ново предложение за бизнеса е моделът Fujitsu Tablet Stylistic R727 с 12,5-инчов екран, който се явява второ поколение на популярното 2-в-1 устройство Stylictic R. Това е мощен таблет РС с клавиатура, която лесно се присъединява и отделя. Комбинирайки пълноценен ноутбук с  удобството на таблет, Stylistic R727 предлага ново ниво на производителност за заетите мениджъри, които постоянно са в движение.

Fujitsu Tablet Stylistic R727 е мощен таблет РС със сваляща се клавиатура

Fujitsu Tablet Stylistic R727 е мощен таблет РС със присъединяваща се клавиатура

С новата линия класни 2-в-1 устройства Fujitsu осигурява на бизнеса повече гъвкавост в отговор на нарастващите нужди от дигитални работни места. Таблетите са насочени към потребители, които работят и общуват в екипи по време на движение и искат да ползват своите устройства по най-различни начини.

Според скорошно проучване на IDC, таблетите ще играят ключова роля в дигиталната трансформация. Хибридите и 2-в-1 устройствата посрещат новите нужди от продуктивност и позволяват нови сценарии на използване от страна на потребителите.

Проучването твърди, че таблетите са част от мобилната стратегия на 60% от компаниите. Над две трети от анкетираните обмислят или възнамеряват да купят таблети в краткосрочен план. Сектори като образование, здравеопазване, правителство и транспорт поставят таблетите в техните топ три приоритети.

Всички нови 2-в-1 устройства на Fujitsu използват последно поколение Intel процесори, които увеличават производителността и времето за работа на батерия. Моделите са обезпечени със сигурност от корпоративен клас, вкл. PalmSecure технология за автентикация. Lifebook P727, Lifebook T937 и Stylistic R727 са достъпни за поръчки в региона на Европа, Близкия изток и Африка, като цените варират в зависимост от модела, конфигурацията и държавата.

Коментар