Офисът на Paysafe България е сред водещите в света

Над 800 служители работят в офиса на Paysafe на площ, обхващаща пет етажа в Capital Fort - София

Над 800 служители работят в офиса на Paysafe на площ, обхващаща пет етажа в Capital Fort – София

Софийският офис на Paysafe България – компания с дейност в сферата на онлайн разплащанията – е поставен  на седмо място в глобалната класация на Office Snapshots, един от водещите онлайн източници в сферата на офис дизайна, който обяви 25-те най-популярни офиса в света за 2016 г.

Класацията включва компании като Dropbox (в Остин, Тексас) – на осма позиция, Red Bull (в Стокхолм, Швеция) – на девета позиция, и Google (в Кеймбридж, Масачузетс) – на единадесета позиция. Софийският офис на Paysafe е единствената локация от Източна Европа, която е намерила място в класацията в началната десетка.

Paysafe се премести в новия си офис в София в края на 2015 г. Оттогава постепенно увеличи офисното си пространство, като в момента над 800 служители работят на площ, обхващаща пет етажа в Capital Fort – една от най-модерните офис сгради в София.

Вътрешният дизайн на новия офис на Paysafe е поверен на софийското студио за  дизайн и архитектура – Cache Atelier, чиято задача беше да създаде уникална, гостоприемна и модерна среда.

Дизайнът на офиса на Paysafe е дело на софийското студио Cache Atelier

Дизайнът на офиса на Paysafe е дело на софийското студио Cache Atelier

„Нашата основна цел за проекта беше да създадем пространство, в което екипът ни да се чувства като у дома. Същевременно искахме да сме сигурни, че при първата си стъпка в офиса всеки служител или кандидат за работа може да почувства Paysafe като място, където може  да разшири  своите хоризонти и да научи  нещо ново в една приятелска и открита среда“, сподели генералният директор на Paysafe България – Мирослав Божилов.

Днес офисът на Paysafe в София е глобален център „Операции“ на Paysafe Group за ИТ услуги и инфраструктура, управление на риска, предотвратяване на измами и обслужване на клиенти. Екипът на компанията има достъп до външни и вътрешни обучения и програми за развитие, съобразени с конкретни нужди и желания.

Коментари по темата: „Офисът на Paysafe България е сред водещите в света”

добавете коментар...

  1. Ирена

    Това което са оценили на този офис са по-малките етажи. Там е разеделено и всеки има възможност да бъде уединен: “https://officesnapshots.com/2016/04/04/paysafe-developer-offices-sofia/” . Всъщност е доста готино !!!

  2. ДисПлейссАбаутТуБлоу

    Новите офиси и компании от този тип са като шивашки цех. Метрото ги стоварва шивачките работнички, качват се в модерния “цех” и цял ден по 8-12 часа шета. Разликата с т.н. по-обикновена шивачка е заплатите, нищо, ама нищо друго. Едната шета на шевна машина, другите шетат на клавиатура и мишка. В момента работя в такава фирма с openspace офис – отврат – 6-9 месеца ми отне да свикна, да си обменим всички бактериите, да им свикна на простотиите на колегите. Като цяло вече години работя така, не се чувствам комфортно, по цял ден слушам простотите на някои хора, а в много редките случаи когато работя от вкъщи върва 10 пъти повече работа. На моя етаж сме над 40 човека в open space шит. Реално от тези 40 може би ще ми трябва да питам нещо през деня само 3-4 и то за 1-2 мин, останалите до 40 нямам пряка работа с тях, но трябва да “съжителствам” с тях, включително и с малоумния ми тим лидер на 1 метър от мен.

  3. Иван

    Мирака е напълно прав за опън офисите. Доказано е, че са убийци на производителността, и въпреки това са шир потреба, понеже уж излизали по-евтини. Получава се като онази приказка: скъп на триците, евтин на брашното.

  4. Мирака

    Ами реално погледнато всеки офис от соца с по 2-3 човека в стая е по-добре от модерните опън спейс халета с 50-100 човека в стая.

  5. Хм

    Е ти какво искаш приятел , тристаен с грсдина за всеки ли

  6. Мирака

    На мен ми прилича на хале пълно с мравки-работнички.

Коментар