Етикетни принтери Brother внасят ред в офиса и дома

PT-P300BT може да работи на батерия и се свързва безжично със смартфони и компютри

Етикетният принтер Brother PT-P300BT може да работи на батерия и се свързва безжично със смартфони и компютри (снимка: Brother)

Нови етикетни принтери на японската компания Brother са достъпни на българския пазар. Моделите PT-P300BT и PT-D800W са насочени съответно към домашни и офис потребители, могат да работят на батерия и се свързват безжично със смартфони и компютри.

Приложенията на етикетните принтери са най-разнообразни и зависят само от фантазията на потребителя – дали ще реши да сложи етикети на рафтовете в гардероба, на стелажите в сутерена, на лекарствата или на автомобилните гуми, очакващи следващия сезон. Печатането на етикети e максимално улеснено от новите устройства на Brother, които поддържат цветни ленти с различна ширина и дори такива за трайно залепване върху дрехите или подаръци.

Brother P-Touch Cube (PT-P300BT) се свързва със смартфона или таблет чрез Bluetooth. Безплатно приложение P-touch Design & Print осигурява възможности за постигане на желания дизайн. Етикетният принтер работи на батерии и може да се ползва навсякъде. Скоростта на печат е 20 мм/сек при резолюция 180 dpi за фини графични изображения.

Brother PT-D800W е решение за офис потребителите, които искат да подредят и опишат стриктно документите и предметите

Brother PT-D800W е решение за офис потребители, които искат да подредят и опишат стриктно документите и предметите (снимка: Brother)

Потребителите в офиса, които искат да подредят и опишат стриктно документите и предметите, могат да се възползват от етикетния принтер Brother PT-D800W. Това устройство е снабдено с всичко необходимо за печат на етикети навсякъде и без загуба на време. Има дръжка за пренасяне, удобна клавиатура и осветен LCD дисплей, може да работи с литиево-йонна батерия. В корпуса му е предвидено дори място за допълнителна касета с лента.

Поддържат се ленти с ширина до 36 мм, която е подходяща за папки, а вграденият нож и функцията за лесно отлепване на етикетите пестят време. Изборът от налични ленти е огромен – освен различни цветови комбинации, се предлагат и изключително устойчиви ленти, които не се влияят от вода, слънце, механични въздействия и дори екстремни температури между -80 и +150 градуса по Целзий. PT-D800W решава и проблема с кабелите, тъй като поддържа безжична връзка, вкл. със смартфони и таблети.

Коментари по темата: „Етикетни принтери Brother внасят ред в офиса и дома”

добавете коментар...

  1. бач кико

    totally useless

Коментар